
Fra mormors kjøkken
Fra mormors kjøkken (Covertittel) · Live Krangnes Edvardsen ; foto: Eline Kjøl BergEdvardsen, Live Krangnes · Bok · Bokmål · utgitt 2025 · Kokebøker
Ikke ledig
Lang ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001961818 *003NO OsBA *00520250925084529.9 *007ta *008250604s2025 no e 0 nob d *009 nam a22 c 4500 *019 $av$bl *020 $a9788202861803$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)51912601(bibid) *035 $a(NO-OsBA)1051008 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *08204$a641.59481$223/nor$qNO-OsBA *090 $bq$c641.59481$dEDV *1001 $aEdvardsen, Live Krangnes$d1998-$0(NO-TrBIB)1740117331823$4aut$_51005400 *24010$aFra mormors kjøkken$_51005500 *24510$aFra mormors kjøkken$cLive Krangnes Edvardsen ; foto: Eline Kjøl Berg *24614$aFra mormors kjøkken$bgjenoppdag gamle oppskrifter *250 $a1. utgave *264 1$aOslo$bCappelen Damm$c2025 *300 $a213 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *520 $aBli inspirert til å lage deilig norsk tradisjonsmat med kokk og TV-profil Live Krangnes Edvardsen og hennes mormor Ella! Live har jobbet på gourmetrestauranter både i inn-og utland. Sist som kjøkkensjef på restaurant Credo i Trondheim. Og selv om Live elsker kulinariske opplevelser, er det alltid like godt å komme hjem til mormors tradisjonsmat, laget fra bunnen. Ultraprossesert mat har aldri vært på menyen hjemme hos henne. Alle rettene hun har laget gjennom et langt liv, er basert på ekte, rene råvarer, ofte hentet fra naturen rundt henne. I boken finner du oppskrifter på tradisjonsrik takkebakst, som flatbrød, lefser og potetlompe. Det er saft og sylting med alt fra rips og solbær til krekling, tindved og multer, til oppskrifter på eddik av stikkelsbær og geitrams. Live lærer deg hvordan du hermetiserer frukt og bær, og lager te med blomster og vekster fra hagen. Det er også oppskrifter på klassiske norske kaker og desserter. Og du får selvsagt også oppskriften på gode norske hverdagsmiddager som kjøttkaker, lapskaus og kålruletter, fiskeboller i karrisaus, sei-kaker og sild. Gjenoppdag den herlige husmannskosten! *65007$aMatlaging$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/5832$2neo$9nno$_50871600 *65007$aMatlaging$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/5832$2neo$9nob$_50871700 *651 7$aNoreg$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/8601$2neo$9nno$_50763200 *651 7$aNorge$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/8601$2neo$_50590400 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_44347000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_44347100 *7001 $aBerg, Eline Kjøl$d1987-$0(NO-TrBIB)1755644439214$4pht$_51005600 *758 $iVerksid:$aFra mormors kjøkken$0(NO-OsBA)35211238-a141-44ea-bdf4-5ccd629b0def$2bibbi *8521 $kq$h641.59481$iEDV *8564 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/8fa04675-8210-42f0-b102-44cd47473412/original.jpg$3Omslagsbilde *8564 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/8fa04675-8210-42f0-b102-44cd47473412/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde ^