
Den store glutenfrie brødboka : med alt du har savnet av deilig brødbakst... og mer til
Yiannis Filolias og Elisabeth CarlsenFilolias, Yiannis · Bok · Bokmål · utgitt 2022 · Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.815 FIL)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001900143 *003NO OsBA *00520220825093205.0 *007ta *008220812s2022 no e 0 0 nob d *009 nam a22 c 4500 *019 $bl *020 #$a9788284370736$cNkr 399.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)16575632(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0662338 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *082 $a641.815$qNO-OsBA$223/nor *090 $bq$c641.815$dFIL *1001#$aFilolias, Yiannis$d1975-$0(NO-TrBIB)1560508703246$4aut$81$811$82$_35565300 *240 $aDen store glutenfrie brødboka$_45544400 *24514$aDen store glutenfrie brødboka$bmed alt du har savnet av deilig brødbakst... og mer til$cYiannis Filolias og Elisabeth Carlsen *250 $a1. utgave *264 $aStavanger$bFrisk$c2022 *300 #$a240 sider$billustrasjoner *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 #$abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 #$aGrekere$bgr.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$81 *386 #$aNordmenn$bn.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$82 *386 #$af$mKjønn$812 *386 #$am$mKjønn$811 *520 #$aDet absolutt vanskeligste for glutenallergikere er å finne gode brød, noe nordmenn spiser mest av i løpet av uka. Denne boka er laget for deg som vil: - Lære å lage saftige brød som både smaker bedre og er mer næringsrike enn ferdigproduktene i butikk. - Lære å bake brød som hverken er tidkrevende eller vanskelige, med godt resultat. - Få inspirasjon til glutenfrie brød som følger dagens mattrender. Gled deg til sunne og smakfulle glutenfrie brød, som attpåtil er lette å lage og ikke koster skjorta. Blant oppskriftene finner du alt fra hverdagsvinnere til brød for fest. Med andre ord en komplett guide til vellykket, glutenfri brødbakst for alle anledninger. *650 7$aBaking$xGlutenfri kost$0(NO-OsBA)1137539$9nno$2bibbi$_45544500 *650 7$aBaking$xGlutenfri kost$0(NO-OsBA)1137539$9nob$2bibbi$_45544600 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_44347000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_44347100 *7001#$aCarlsen, Elisabeth$d1974-$0(NO-TrBIB)1560508703247$4aut$82$812$_45544700 *7001#$aFilolias, Yiannis$d1975-$0(NO-TrBIB)1560508703246$tDen store glutenfrie brødboka$_35565300 *8521#$h641.81$iF$kq *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/43964c51-2b85-42b5-8274-113f3cf6dcfc/cover/original.jpg$3Omslagsbilde *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/43964c51-2b85-42b5-8274-113f3cf6dcfc/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *950 0$aKokebok$9nor$zKokebøker$_35185300 *950 0$aMatoppskrifter$9nor$zKokebøker$_34485700 ^