
Sykt godt
Mari HultHult, Mari · Bok · Bokmål · utgitt 2021 · Kokebok
Ikke ledig
ca 2 - 3 uker ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010868822 *003NO-LaBS *00520211116211432.0 *007t *008 b xx e 0 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93428-95-4$qinnbundet$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)12920638(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0609275 *08204$qNO-OsBA$a641.5636$223/nor *090 $bq$c641.5$dHUL *1001 $aHult, Mari$d1981-$6(NO-LaBS)868822-1$_34489300 *24510$aSykt godt$cMari Hult *2463 $aEn vegansk kokebok *250 $a2. utgave *260 $a[Stavanger]$bFrisk forlag$c2021 *300 $a331 sider$billustrasjoner i farger$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)868822-1 *500 $a1. utgave 2016 *500 $aUndertittel på omslaget: En vegansk kokebok *5208 $aMari Hult er vegansk kokk og matblogger fra Stavanger. I denne kokeboken loser hun leseren gjennom 115 oppskrifter inndelt i fire vanskelighetsgrader: nybegynnernivå, mer øvet, all in veganer og rå mat og glutenfri. Hult gir en innføring i det store råvareutvalget, hvor man får tak i det og gode tilberedningsmåter. Oppskriftene omfatter alt fra taco, burger og vårruller til desserter, turmat og julemat. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aVeganretter$gmatlaging$9nor$2bibbi$_37883700 *655 7$aKokebok$9nor$2bibbi$_32798800 *7400 $aEn vegansk kokebok *7403 $aEn vegansk kokebok *856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/e349ca8e-f481-4679-bdbf-6b1a99769276/cover/original.jpg$3Omslagsbilde *856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/e349ca8e-f481-4679-bdbf-6b1a99769276/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *950 0$aMatoppskrifter$9nor$zKokebok$_34485700 ^