
Rågodt
Tiril Refsum ; foto & styling: Line DammenRefsum, Tiril Lunde
Bok Bokmål utgitt 2018 Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.563 REF)
*0010662616 *003NO-LaBS *00520211116211803.0 *007t *008180308s2018 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-05-50687-9$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10914400(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0528514 *041 $hnob *08204$qNO-OsBA$a641.563$223/nor *0837 $a613.265$qNO-OsBA *090 $bq$c641.563$dREF *1001 $aRefsum, Tiril Lunde$d1991-$6(NO-LaBS)662616-1$_29351400 *24510$aRågodt$cTiril Refsum ; foto & styling: Line Dammen *260 $aOslo$bGyldendal$c2018 *300 $a293 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)662616-1 *5058 $aHar register *5208 $aDenne boken inneholder rawfood-oppskrifter til alle måltider - frokost, lunsj, middag, søte fristelser og festmat. Oppskriftene inneholder hverken kjøtt, hvitt sukker, gluten, soya eller melk. Maten skal heller ikke varmes opp over 45 grader. Idéen bak oppskriftene er å sørge for næring og energi i små mengder mat, slik at kroppen ikke får unødvendig mye å fordøye. I tillegg skal de inneholde en ideell sammensetning av næringsstoffer som fett, fiber og proteiner. Tiril Refsum driver kafeen Oslo Raw. Dette er hennes første bok. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a399 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *650 4$aRaw food$_29351500 *65007$aHelsekost$9nob$2Bokbasen AS$_31091300 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aDammen, Line$efotograf$4pht$_20889600 ^