
Godt brød : våre beste økologiske oppskrifter
bakesjef Stein Arve Bernes og klinisk ernæringsfysiolog Camilla KristianslundBernes, Stein Arve
Bok Bokmål utgitt cop. 2015 Kokebøker
*0010643825 *003NO-LaBS *00520211116211440.0 *007t *008151012s2015 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-690-0620-9$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10422374(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.815$223/nor *090 $bq$c641.815$dBER *1001 $aBernes, Stein Arve$d1974-$6(NO-LaBS)643825-1$_28090400 *24510$aGodt brød$bvåre beste økologiske oppskrifter$cbakesjef Stein Arve Bernes og klinisk ernæringsfysiolog Camilla Kristianslund *260 $a[Oslo]$bInnholdsbyrået$ccop. 2015 *300 $a200 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)643825-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)643825-2 *5058 $aHar innholdsfortegnelse *5208 $aI mange år har bakerne i Godt Brød fått spørsmål fra kunder, om surdeig, sunnhet, hvordan man hever brød over natten, og om oppskrifter på sine bakevarer. I denne boken deler de oppskrifter på 40 av sine mest populære brød, rundstykker og boller. I tillegg til baketips, steg-for-steg-beskrivelser og gode råd fra bakerne. Alle bakevarene inneholder økologiske råvarer. *599 $a399 kr *65007$aBrød$2Bokbasen AS$_10849200 *65014$aBrød$_10849200 *65024$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aKristianslund, Camilla$d1990-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)643825-2$_28090500 ^