
God mat hele uka
Lise Finckenhagen ; foto: Sara Johannessen MeekFinckenhagen, Lise
Bok Bokmål utgitt [2019] Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 2 av 2 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.5 FIN)
*0010771102 *003NO-LaBS *00520211116211716.0 *007t *008190910s2019 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-8169-512-2$qinnbundet$cNkr 399.00 *0243 $a9788281695122 *035 $a(NO-LaBS)11999314(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150323312 *040 $bnor *08204$a641.5$223/nor$qNO-OsBAS *090 $bq$c641.5$dFIN *1001 $aFinckenhagen, Lise$d1976-$6(NO-LaBS)771102-1$_24004600 *24510$aGod mat hele uka$cLise Finckenhagen ; foto: Sara Johannessen Meek *250 $aFørste utgave *260 $a[Oslo]$bFont$c[2019] *300 $a299 sider$billustrasjoner$c29 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)771102-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)1483107587291 *5208 $aLise Finckenhagens mesterlige evne til å kombinere spennende smaker og til å formidle oppskriftene på en enkel og god måte, har gjort henne til en av landets mest folkekjære kokker. I denne boken finner du 130 av folkets favoritter - for første gang samlet mellom to permer. Her inspireres du til å lage velsmakende retter til alle ukens dager og anledninger - fra enkle halvtimesretter og gode grønne middager til fristende fredagskos og tradisjonelle søndagsklassikere. Og naturligvis er det ryddet rikelig med plass til Finckenhagens søte fristelser. *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aMeek, Sara Johannessen$d1986-$0(NO-TrBIB)1483107587291$efotograf$4pht$8f$_30231700 *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/12/33/150323312/productimage_ORG_63d47c524af05e42025e9bf689661e5dd4b14b55.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *90010$aJohannessen, Sara$jNO$zMeek, Sara Johannessen$_31491300 ^