
Kjemi på kjøkkenet : om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Anu Hopia og Erik FooladiHopia, Anu
Bok Bokmål utgitt 2017
*0010658775 *003NO-LaBS *00520211116211857.0 *007t *008170913s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-8282-157-5$qib.$c369 kr *035 $a(NO-LaBS)10815967(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.5015$223/nor *090 $c641.5015$dHOP *1001 $aHopia, Anu$d1960-$6(NO-LaBS)658775-1$_29060800 *24510$aKjemi på kjøkkenet$bom hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier$cAnu Hopia og Erik Fooladi *260 $a[Oslo]$bHumanistisk forl.$c2017 *300 $a207 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bfi.$0(NO-LaBS)658775-1 *5058 $aHar bibliografi, noter, ordliste *5208 $aMatlaging er håndverk, men også kjemi, biologi og fysikk. Når vi koker et egg eller lager en gjærdeig setter vi i gang mange prosesser. Denne boka kan brukes til å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlaging mer spennende, hodet klokere og maten mer smakfull. Her får du svar på spørsmål som: Må biffen egentlig ha romtemperatur før den stekes? Vil kaken falle sammen dersom du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Går det an å lage eplepai helt uten epler? Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a369 kr *650 4$aKjemi$_10641900 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *650 4$aMolekylær gastronomi$_26836700 *65007$aKjemi$9nob$2Bokbasen AS$_30847900 *65007$aMat og drikke$9nob$2Bokbasen AS$_30485400 *7001 $aFooladi, Erik$d1972-$emedforfatter$4aut$_29060900 ^