
Grovt : sunne og gode kvardagsbrød
Torunn Nordbø ; fotografi: Nadin MartinuzziNordbø, Torunn · Bok · Nynorsk · utgitt 2015 · Kokebøker
Ikke ledig
ca 3 - 5 uker ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010645583 *003NO-LaBS *00520211116211117.0 *007t *008151221s2015 xx e 0 nno d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-521-8913-1$qib.$c299 kr *035 $a(NO-LaBS)10395501(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.815$25 *090 $c641.815$dNOR *1001 $aNordbø, Torunn$6(NO-LaBS)645583-1$_18398500 *24510$aGrovt$bsunne og gode kvardagsbrød$cTorunn Nordbø ; fotografi: Nadin Martinuzzi *260 $aOslo$bSamlaget$c2015 *300 $a117 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)645583-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)645583-2 *5058 $aHar register *5208 $aGrove brød inneheld meir kostfiber, vitamin, mineral og antioksidantar enn fine brød. Men korleis bake saftige, velsmakande grove brød heime? Korleis unngå mursteinar eller smuldrebrød? I denne boka presenterer Torunn Nordbø frå Opplysningskontoret for brød og korn enkle oppskrifter på smakfulle grove og ekstra grove brød - både kvardagsbrød og rundstykke. Her er oppskrifter med ulike kornsortar, bakt med gjær, surdeig eller bakepulver. Boka inneheld også ein grunnleggjande bakeskule for grov bakst, der forfattaren viser korleis du enkelt kan bake saftige og meir smakfulle brød med grovt mjøl og heile korn. *546 $aNynorsk tekst *599 $a299 kr *65007$aBrød$2Bokbasen AS$_10849200 *65014$aBrød$_10849200 *65024$aBaking$_10849100 *65024$aOppskrifter$_10979800 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aMartinuzzi, Nadin$d1969-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)645583-2$_25578800 ^