*0010632336
*003NO-LaBS
*00520211116211852.0
*007t
*008140616s2014 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-316-0703-8$qib.$c99 kr
*035 $a(NO-LaBS)10099988(bibid)
*041 $heng
*08274$qNO-OsBA$a641.815$25
*090 $bq$c641.815$dMCC
*1001 $aMcCamley, Michael$_27336500
*24510$aGlutenfri baking$blike godt - like enkelt$cMichael McCamley ; [oversatt av Bente-Lill og Terje Øygard]
*2461 $iOriginaltittel$aGluten free baking
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2014
*300 $a157 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)632336-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)632336-2
*4901 $aLove food
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aBoka inneholder grundig utprøvde oppskrifter på mange typer glutenfri bakst. Her finner du alt fra cupcakes og kjeks til festkaker, desserter og paier. Et eget kapittel er viet brød og krydret bakst. Boka innleder med generell informasjon om cøliaki og glutenintoleranse, med en oversikt over glutenfrie og glutenholdige matvarer, forslag til melblandinger m.m.
*599 $a99 kr
*650 4$aGlutenfri kost$_14246700
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*65007$aBakverk$9nob$2Bokbasen AS$_31281000
*65007$aCøliaki$2Bokbasen AS$_14246600
*65007$aGlutenfri kost$9nob$2Bokbasen AS$_31681400
*65014$aBaking$_10849100
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aØygard, Bente-Lill$d1957-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)632336-1$_16541400
*7001 $aØygard, Terje$d1958-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)632336-2$_16541500
*830 0$aLove food$_24366700
^