Vår norske mathistorie
Viestad, Andreas
Bok Bokmål utgitt 2025
*0010962059 *003NO-OsBA *00520250617190059.7 *007ta *008 s2025||||no e |||||||| 0|nob|d *009 bam a22 5c 4500 *020 $a9788248939566$qinnbundet *035 $a(NO-OsBA)2728194 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *090 $dVIE *1001 $aViestad, Andreas$d1973-$0(NO-TrBIB)99053506$4aut *24010$aVår norske mathistorie *24510$aVår norske mathistorie *264 $aOslo$bKagge$c2025 *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *520 $aNorgeshistorie slik du aldri før har lest den! Vår norske mathistorie er fortellingen om maten som har formet oss - og nasjonen. Den handler om overflod og nød, om kreativitet og til dels nokså ekstrem ressursutnyttelse. Andreas Viestad tar oss med på en reise gjennom tiden, fra den første rakfisken for 10 000 år siden, til Grandiosaens debut i 1980. På velskrevet og inspirerende vis løfter han frem våre unike smaker, retter og tradisjoner - både dem som er i ferd med å forsvinne, og dem vi fremdeles holder kjær. Boka inneholder et utvalg av Viestads beste oppskrifter, slik at vi sammen kan bevare og holde Vår norske mathistorie i live. *758 $aVår norske mathistorie$iVerksid:$0ede0cc01-e1e8-429a-a585-af8cc11e038f$2NO-OsBA *8528 $iVIE ^