
Uten gluten : velkommen inn i vårt glutenfrie univers
[Anja Skjævestad & Birgit Kolboe]Skjævestad, Anja
Bok Bokmål utgitt 2016 Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: tv 641.5631 SKJ)
*0010652296 *003NO-LaBS *00520211116211210.0 *007t *008161017s2016 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93428-05-3$qib.$c449 kr *035 $a(NO-LaBS)10601985(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.5631$223/nor *090 $btv$c641.5631$dSKJ *1001 $aSkjævestad, Anja$6(NO-LaBS)652296-1$_28654800 *24510$aUten gluten$bvelkommen inn i vårt glutenfrie univers$c[Anja Skjævestad & Birgit Kolboe] *260 $a[Stavanger]$bFrisk forl.$c2016 *300 $a319 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)652296-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)652296-2 *5058 $aHar register *5208 $aDenne kokeboken inneholder retter uten gluten: frokoster, middager, desserter og mye mer. Forfatterne har latt seg inspirere av kjøkken der glutenholdige kornslag bare spiller en birolle og funnet frem til europeiske tradisjonsretter som aldri har inneholdt hvete eller som smaker minst like godt uten. Anja Skjævestad er kokk og har selv diagnosen cøliaki. Birgit Kolboe er journalist og har jobbet i restaurantbransjen i mange år. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a449 kr *65007$aCøliaki$2Bokbasen AS$_14246600 *65007$aGlutenfri kost$9nob$2Bokbasen AS$_31681400 *65014$aGlutenfri kost$_14246700 *65024$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aKolboe, Birgit$d1964-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)652296-2$_28654900 ^